Boje za zid

Donosimo Vam nova i inovativna riješenja u bojanju unutarnjuh zidova. Naše zidne boje napravljene su po specijalnim formulama koje osiguravaju izvrsno prijanjanje na podlogu i dugotrajnu sviježinu prostora. Njihova tajna leži u visokopokrivnoj formuli!

Dekorativne tehnike

Naše boje za metalne površine omogućuju vam da nadogradite kućni namještaj, jednostavno i udobno. Omogućuju bojanje unutarnjih prostora bez popratnih mirisa i mogu se nanositi izravno na hrđu ili pocinčani metal, a prikladni su za mediteranske uvjete.

Boje za fasadu

Nudimo Vam niz proizvoda koji Vam omogućuju da proizvedete estetski izgled korištenjem asortimana tekstura i doslovno tisuća boja. Naše vanjske boje su posebno izdržljive, zadovoljavaju stroge standarde i prilagođene su izraelskoj klimi.

Boje za metal

Naše boje za metalne površine omogućuju Vam da restaurirate kućni namještaj, jednostavno i kvalitetno. Omogućuju bojanje u zatvorenom prostoru bez popratnih mirisa i mogu se nanositi izravno na hrđu ili pocinčani metal. Uredite metalne površine u svom domu brzo i jednostavno.

Boje za drvo

Dovedite svoju kreativnost i profesionalnost do novih visina! Korištenje naših kvalitetnih boja za drvo – dostupnih u blistavoj paleti boja – omogućuje vam stvaranje umjetničkih učinaka bez napora na drvenim ili Formica površinama; brtvljenje, glačanje i zaštita drvenog namještaja (unutar ili izvan kuće).

Razrjeđivači i odstranjivači boje

Kako bi Vaši projekti bili jednostavni i uredni, nudimo Vam priliku da naše boje uparite s razrijeđivačima koji su stvoreni po specijalnim kemijskim propisima kako bi bojama pružili pravi omjer svih kemijskih tvari koje su im potrebne kako bi postigle svoj puni potencijal te vašim radovima dale puni sjaj.