Dekorativne tehnike

Safari

Safari dekorativna tehnika daje vašim zidovima prirodni izgled pustinjskih dina. Ovaj proizvod se lako nanosi i brzo suši, tako da možete brzo i jednostavno promijeniti izgled vaših prostorija. Uz Safari dekorativnu tehniku, vaš dom će izgledati kao da je naslonjen na pustinjske pejzaže. Donosi prirodan i upečatljiv izgled vašim zidovima. Ako želite da vaš dom izgleda svježe i neobično, Safari dekorativna tehnika je pravi izbor za vas. Ne propustite priliku da svoj dom učinite jedinstvenim i upečatljivim pomoću ove fantastične dekorativne tehnike.

Jute

Jute je savršena dekorativna tehnika za davanje traper efekta zidovima. Jeftina je, lako se nanosi i brzo se suši, a dostupna je u našim dućanima. Njena teksturirana formula daje autentičan izgled traper hlača, dodajući toplinu i teksturu vašem prostoru. Lako se može kombinirati sa drugim bojama i tehnikama za stvaranje jedinstvenih dekorativnih kombinacija. Dajte svojim zidovima novi život sa Jute dekorativnom tehnikom!

Cashmere

Cashmere je dekorativna tehnika koja daje vašim zidovima luksuzan kašmirasti efekt i dodaje dubinu. Lako se nanosi, jeftina je i dostupna u našim dućanima. Njena formula je specifično dizajnirana da bi stvorila kašmirasti efekt i dodala teksturu vašem prostoru. Lako se može kombinirati sa drugim bojama i tehnikama za stvaranje jedinstvenih dekorativnih kombinacija.

Concrete

Ova tehnika u potpunosti mijenja izgled bilo kojeg prostora i može se primijeniti na različitim površinama. Sa svojim prirodnim, grubim izgledom, Concrete efekt daje prostoriji urbani izgled i osjećaj. Ova tehnika također dolazi u velikom izboru boja, tako da možete pronaći savršenu kombinaciju za svoj dom. Instalacija Concrete efekta je brza i jednostavna, a rezultati su spektakularni. Vaš dom će izgledati kao da je dizajniran od strane profesionalnog arhitekta!

Metalic suede

Dekorativna tehnika Metallic Suede je inovativni način da svojim zidovima, stropovima ili namještaju pružite luksuzni izgled. Uz nju, vaš dom ili poslovni prostor će izgledati elegantno i moderno, a istovremeno će imati izrazitu dozu sofisticiranosti. Metallic Suede tehnika omogućuje da vaše površine imaju završni sjaj koji podsjeća na baršun, što stvara bogat i privlačan efekt. Ova tehnika se izvodi nanošenjem osnovnog sloja, nakon čega se na vrhu nanosi posebna smjesa koja stvara metalik efekt. Kombinacija ova dva sloja stvara bogatstvo teksture i dubine na vašim zidovima.